Інформаційна безпека в комп’ютерних мережах - Смірнов, О. А.; Конопліцька-Слободенюк, О. К.; Смірнов, С. А.; Буравченко, К. О.; Смірнова, Т. В.; Поліщук, Л. І.; Smirnov, O.; Konoplytska-Slobodenyuk, O.; Smirnov, S.; Byravchenko, K.; Smirnova, T.; Polishchuk, L. (Лисенко В.Ф., 2020)
Метою даного навчального посібника є отримання досконалих знань в області теорії інформаційної безпеки комп’ютерних мереж та їх практичних застосувань, а також отримання студентами навичок адміністрування систем захисту інформації в комп’ютерних мережах та побудови систем захисту інформації в комп’ютерних мережах. Представлений в навчальному посібнику матеріал надасть фахівцям практичні рекомендації і допоможе навчитися проектувати і розробляти системи захисту для будь-яких мереж і компаній. (The purpose of this textbook is to gain advanced knowledge in the field of information security theory of computer networks and their practical applications, as well as students to gain skills in administering information security systems in computer networks and building information security systems in computer networks. The material presented in the textbook will provide experts with practical advice and help to learn how to design and develop security systems for any network and company.)
Information security in computer networks
Keywords: безпека електронних платіжних систем; DDoS – комп'ютерні атаки; стани ТСР-з'єднання; типи систем VPN; IDS-системи; security of electronic payment systems; DDoS - computer attacks; TCP connection states; types of VPN systems; IDS systems