Фінансовий аспект діяльності підприємства агротрейдингу - Крамар, Б. Б.; Шаленок, Л. М.; Kramar, B. (ЦНТУ, 2024)
Досліджується фінансовий аспект діяльності підприємства агротрейдингу.
Keywords: фінанси підприємства; фінансовий менеджмент; фінансова ефективність