Шляхи підвищення ефективності управління ресурсною базою комерційних банків - Чалий, С. В. (ЦНТУ, 2025)
Описуються шляхи підвищення ефективності управління ресурсною базою комерційних банків.
Keywords: банківський менеджмент; стале фінансування; фінансове планування