Метод побудови математичних моделей технічних об’єктів дослідження - Сабірзянов, Т. Г.; Абрамов, К. В.; Щербаков, А. В. (КНТУ, 2006)
Запропоновано метод ізопараметричних розрізів для побудови достатньо точних багатопараметричних математичних моделей. Наведено приклад застосування методу. The equiparameter section method for construction of sufficiently precision multiparameter mathematical models is offered. An example of the method application is regarded.
Keywords: математична модель; метод побудови; приклад