Дослідження нормальних режимів компенсуючої лінії електропередачі 750 кВ Донбас - Західна Україна - Свірідов, А. П.; Величко, Т. В.; Корогвін, А. О.; Sviridov, А.; Velichko, Т.; Korogvin, А. (КНТУ, 2010)
В роботі проведений аналіз нормальних режимів лінії 750 кВ, протяжністю 1100 км з різними схемами компенсації. Пропускна здатність електропередачі з компенсуючими пристроями на лінії складає (1,3÷1,4) Рнат, а при розміщенні компенсуючи пристроїв на шинах підстанції – 1,0 Рнат. The analysis of the normal modes of line is in-process conducted 750 kV by an extent a 1100 km with the different charts of indemnification. The carrying capacity of electricity transmission with compensating devices on a line makes (1,3÷1,4) Pnat, and at placing of compensating devices on the tires of substation – 1,0 Pnat.
Research of the normal modes of compensating line of elektrosnabgeniya is 750 kV Donbas Zapadnaya Ukraine
Keywords: режим; компенсуючи пристрої; натуральна потужність; хвильовий опір