Програмне забезпечення ієрархічних систем зберігання даних з використанням технології Tiered Storage - Казаченко, Владислав Ігорович; Kazachenko, Vladyslav (ЦНТУ, 2024)
В даній випускній кваліфікаційній роботі за першим (бакалаврським) рівнем вищої освіти розроблено програмне забезпечення, яке призначено для ієрархічних систем зберігання даних з використанням технології Tiered Storage. Метою розробки є програмне забезпечення ієрархічних систем зберігання даних з використанням технології Tiered Storage. Результат роботи – програмна реалізація ієрархічних систем зберігання даних з використанням технології Tiered Storage. В процесі роботи над програмною моделлю виконано аналіз існуючих апаратних та програмних засобів. В повній мірі описані всі компоненти розробленого програмного забезпечення. Розроблено зручний інтерфейс користувача. Наведені інструкції по роботі з програмними засобами. Програма може використовуватися на ПЕОМ з ОС Windows 10/11. Програму розроблено в середовищі Delphi 10.4 Sydney. In this graduation thesis for the first (bachelor) level of higher education, software is developed, which is intended for hierarchical data storage systems using Tiered Storage technology. The purpose of the development is software for hierarchical data storage systems using Tiered Storage technology. The result of the work is the software implementation of hierarchical data storage systems using Tiered Storage technology. In the process of working on the software model, an analysis of existing hardware and software was performed. All components of the developed software are fully described. A convenient user interface has been developed. Instructions for working with software tools are provided. The program can be used on a PC with Windows 10/11 OS. The program was developed in the Delphi 10.4 Sydney environment.
Software for hierarchical data storage systems using Tiered Storage technology
Keywords: комп’ютерна інженерія; зберігання даних; Tiered Storage; computer engineering; data storage