Удосконалення обліку в ОСББ при дольовому фінансуванні робіт по відновленню житлового будинку - Овсій, О. Д.; Ovsiy, О. (КНТУ, 2010)
Запропоновано зміни в бухгалтерському обліку в об’єднанні співвласників багатоквартирного будинку (ОСББ), які дозволять відобразити процес дольового фінансування ремонтно-будівельних робіт по відновленню багатоквартирного будинку житлового фонду міста. The changes in accounting association condominium (condominium) that will show the process of equity financing of repair and construction work to restore the apartment building housing the city.
Improvements in accounting condominiums in equity financing of the reconstruction of dwelling hous
Keywords: дольове фінансування; відновлення житлового будинку; бухгалтерський облік в ОСББ