Система автоматичного регулювання оптично керованих активних індуктивностей на комбінованих транзисторних елементах - Гонець, Іван Юрійович; Honets, Ivan (ЦНТУ, 2024)
Метою даної бакалаврської роботи є поліпшення технічних характеристик, тобто, збільшення гальванічного розв’язку, розширення функціональних можливостей, ступеню мініатюризації елементів й пристроїв автоматики використанням нових оптонегатронних елементів (тобто комбінованих динамічних оптонегатронів), а також, зв’язків між ними. The purpose of this bachelor's work is to improve the technical characteristics, that is, to increase the galvanic separation, to expand the functional capabilities, to the degree of miniaturization of elements and devices of automation using new optonegatron elements (that is, combined dynamic optonegatrons), as well as connections between them.
System of automatic adjustment of optically controlled active inductances on combined transistor elements
Keywords: оптонегатроніка; імітанс; оптика; optonegatronics; immittance; optics