Творча діяльність та еволюція економічної мотивації в системі відтворення людського потенціалу - Яковенко, Р. В.; Yakovenko, R. (Кропивницький : сайт rk.kr.ua, 2018)
Стаття продовжує аналіз чинників та механізмів відтворення людського потенціалу як нової економічної та суспільної категорії. Цього разу звернуто увагу на різні теоретичні підходи щодо мотиваційних установок в процесі розвитку людини, зміни її ролі і місця у виробництві та суспільстві. The article continues the analyzing of factors and mechanisms of human potential reproduction, as a new economic and community category. This time author paid attention to different theoretical approaches for motivational regulations in the process of human evolution, changing his role and place in production and society.
Creative activity and evolution of economic motivation in the system of reproduction of human potential
Keywords: людський потенціал; науково-технічний прогрес; вільний час; мотивація праці; творча діяльність; human potential; technological progress; leisure time; motivation; creative activity