Моделювання процесу зрівноваження автобалансиром фільтра-сита центрифужної соковижималки із використанням SOLIDWORKS і COSMOS MOTION - Філімоніхін, Г. Б.; Гончаров, В. В. (Чернігів-Жукин, 2013)
Розглядається широкий клас центробіжних соковижималок (СВ) середньої – СВСП та підвищеної – СВПП продуктивності з циліндричними фільтром-ситом (ситом) вітчизняного та зарубіжного виробництва. Для даних пристроїв запропонована методика моделювання процесу зрівноваження автобалансиром фільтра-сита центрифужної соковижималки із використанням SOLIDWORKS і COSMOS MOTION. .
Keywords: автобалансир; дисбаланс; демпфер