Спосіб деформуючого протягування - Чернявський, О. В.; Єрьомін, П. М.; Cherniavskyi, O.; Yeriomin, P. (ДП "Український інститут промислової власності", 2008)
Корисна модель відноситься до області обробки металу холодним пластичним деформуванням, зокрема до способів деформуючого протягування отворів у деталях типу втулок, гільз.
Method of deforming drawing
Способ деформирующего протягивания