Дослідження та програмна реалізація системи відеоаналітики на основі систем машинного зору - Риба, О. (ЦНТУ, 2025)
Результат роботи – програмна реалізація системи відеоаналітики на основі систем машинного зору. В процесі роботи над програмною моделлю виконано аналіз існуючих апаратних та програмних засобів. В повній мірі описані всі компоненти розробленого програмного забезпечення.
Keywords: комп’ютерна інженерія; системи відеоаналітики; відеоспостереження