Електроерозійна головка розмірної обробки дугою стрижнів на базі настільного свердлувального верстата - Сергеєв, А. О.; Боков, В. М.; Шмельов, В. М.; Serheiev, A.; Bokov, V.; Shmelyov, V. (ДО "Український національний офіс інтелектуальної власності та інновацій", 2024)
Електроерозійна головка розмірної обробки дугою стрижнів на базі настільного свердлувального верстата оснащена підкладною плитою, через яку робоча рідина, разом з продуктами ерозії, вилучається із зони обробки. The EDM head for dimensional arc machining of rods based on a benchtop drilling machine is equipped with a backing plate through which the working fluid, along with erosion products, is removed from the machining area.
EDM head for dimensional arc machining of rods on the basis of a tabletop drilling machine
Keywords: електроерозійна головка; стрижнева заготовка; підкладна плита; EDM head; rod workpiece; base plate