Експериментальне дослідження руху мотоблока з садильною машиною на схилах - Булгаков, В. М.; Борис, А. М.; Василюк, В. І.; Усенко, М. В.; Bulgakov, V.; Boris, A.; Vasiljuk, V.; Usenko, M (КНТУ, 2012)
Обґрунтовано застосування розсадосадильної машини з механізмом поперечного переміщення садильних секцій. На основі багатофакторного експерименту визначено оптимальні значення факторів, при яких відхилення агрегату від заданого напрямку руху є мінімальним. The employment of seedlings planting machine with the mechanism of transverse displacement of planting sections is substantiated. On the basis of multiple-factor experiment optimum values of factors by which the deflections of the unit of the set direction of movement are minimum are defined.
Research of process of the deflection of movement direction on slopes of the motor-block with seedlings planting machine
Keywords: розсадосадильна машина; курсова стійкість; крутизна схилів