Шляхи удосконалення систем енергопостачання - Сабірзянов, Т. Г.; Плєшков, П. Г.; Кубкін, М. В.; Солдатенко, В. П.; Мартиненко, В. В.; Sabirjanov, Т.; Pleshkov, Р.; Kubkin, М.; Soldatenko, V.; Martynenko, V. (КНТУ, 2012)
В статті розглянута проблема переходу від традиційних систем енергопостачання, що базуються на використанні переважно невідновлюваних джерел енергії, до комплексних систем з відновлюваними джерелами енергії, а також шляхи удосконалення останніх. In the article is regarded the problem of passage from the traditional systems of energysupply, wich are based on unresumption energy sources, to the resumption ones. The ways of improvement of the systems are outlined.
The ways of improvement of the energysupply systems
Keywords: енергопостачання; системи; удосконалення