Економічна нестабільність ресторанного бізнесу в умовах війни: виклики, ризики та адаптивні стратегії - Ковальчук, Н. В. (ЦНТУ, 2025)
Тези доповідей учасників III Всеукраїнської науково-практичної конференції «Актуальні проблеми економіки та підприємництва в умовах викликів і загроз».
Keywords: ресторанний бізнес; економічна нестабільність; ресторанна галузь в Україні; війна