Бізнес-планування. Практичні заняття - Хачатурян, О. С.; Khachaturian, O. (РВЛ КНТУ, 2015)
Методичні вказівки містять плани практичних занять, тестові завдання, особливості організації самостійної роботи студентів, прикладні аспекти розробки бізнес-планів і вказівки до виконання контрольної роботи студентами ЦЗДО. Methodical instructions contain plans of practical classes, test tasks, features of the organization of independent work students, applied aspects of business plan development and instructions for the control work of students of the CDE.
Business Planning
Keywords: бізнес-планування; диверсифікація; дослідження ринку; комунікаційна політика; концепція маркетингу; business planning; diversification; market research; communication policy; marketing concept