Зв’язок потужності споживаної тролейбусом електроенергії із перевезеною кількістю пасажирів та характеристиками маршруту - Аулін, В. В.; Плохов, І. О.; Голуб, Д. В.; Aulin, V.; Plokhov, I.; Golub, D. (ХНАДУ, 2014)
Встановлено відповідність потужності споживаної тролейбусом електроенергії перевезеній ним кількості пасажирів. У дослідженні також враховано характеристики маршруту для уточнення зв’язку між витратами потужності і пасажиропотоком. The accordance of power to consumable electricity power by a trolleybus to the amount of passengers transported is determined. In the given research there taken into account the descriptions of the route for clarification of connection of power expense and passenger transportations.
Connection of power of consumable electricity by trolleybus with the transported amount of passengers and descriptions of routes
Keywords: потужність; споживана електроенергія; міський електротранспорт; моніторинг; пасажирські перевезення; характеристика маршруту; мощность; потребляемая электроэнергия; городской электротранспорт; мониторинг; пассажирские перевозки; характеристика маршрута; power; consumable; municipal electric transport; monitoring; passenger transportations; route