Рухові характеристики верстатів з паралельною кінематикою - Павленко, І. І.; Валявський, І. А. (КНТУ, 2008)
В статті розглянуто рухові можливості верстатів з паралельною кінематикою, визначено показник рухових можливостей. Possibilities of parallel kinematics machine-tools are considered in the article.
Keywords: верстат; гексапод; проектування; рухові характеристики; показник рухових можливостей