Дослідження та програмна реалізація системи електронного документообігу кафедри кібербезпеки та програмного забезпечення - Горяний, Д. (ЦНТУ, 2024)
Методи дослідження базуються на методах теорії електронного документообігу, методах математичної статистики, методах розробки програмного забезпечення. Результат роботи – програмна реалізація системи електронного документообігу кафедри кібербезпеки та програмного забезпечення. В процесі роботи над програмною моделлю виконано аналіз існуючих апаратних та програмних засобів. В повній мірі описані всі компоненти розробленого програмного забезпечення.
Keywords: комп’ютерні науки; цифрові можливості; організація документообігу