Інноваційні технології застосування газогідратів в агропромисловому комплексі - Скрипник, О. В.; Клименко, В. В.; Свяцький, В. В.; Skrypnyk, O.; Klymenko, V.; Sviatskyi, V. (ЦНТУ, 2017)
Розглянуто приклади інноваційних технологій застосування газових гідратів в галузях агропромислового комплексу. Examples of innovative technologies for the use of gas hydrates in the agro-industrial complex are considered.
Innovative technologies of gas hydrates application in the agro-industrial complex
Keywords: двооксид вуглецю; газовий гідрат; технологічний процес; холодильна техніка; carbon dioxide; gas hydrate; technological process; refrigeration