Маркетинговий механізм управління безпекою виробничої діяльності (на прикладі сільськогосподарських підприємств Німеччини) - Горохова, Т. В.; Рябка, В. А.; Гаврилов, О. С.; Horokhova, Т.; Riabka, V.; Havrylov, О. (ЦНТУ, 2025)
Статтю присвячено актуальним проблемам формування маркетингового механізму (ММ) управління безпекою виробничої діяльності (БВД). Метою публікації є дослідження особливостей використання механізму на прикладі діяльності підприємств сфери аграрного виробництва (ПСАВ) Німеччини. The article is devoted to the current problems of the formation of a marketing mechanism for managing the safety of production activities (SPA). The purpose of the publication is to study the peculiarities of the use of the mechanism on the example of the activities of enterprises in the agrarian sector of the German economy.
The Marketing Mechanism of Industrial Safety Management (on the Example of Agricultural Enterprises in Germany)
Keywords: маркетинг; економічний механізм; виробнича діяльність; управління безпекою діяльності; marketing; economic mechanism; production activity; safety management