Інновації в стратегічному менеджменті: впровадження новаторських підходів для досягнення конкурентної переваги - Гірченко, Д. С.; Харченко, Т. М. (ЦНТУ, 2023)
Тези доповіді VІ Міжнародної науково-практичної конференції «Конкурентоспроможна модель інноваційного розвитку економіки України», яка відбулася 07-08 грудня 2023 року у Центральноукраїнському національному технічному університеті, м. Кропивницький.
Keywords: стратегічний менеджмент; інновації; конкурентні переваги; штучний інтелект