Дослідження та програмна реалізація системи управління ідентифікацією та доступом до мережевих інформаційних ресурсів - Плужник, Владислав Олександрович; Pluzhnyk, Vladyslav (ЦНТУ, 2025)
В даній випускній кваліфікаційній роботі за другим (магістерським) рівнем вищої освіти розроблено програмне забезпечення, яке призначено для системи управління ідентифікацією та доступом до мережевих інформаційних ресурсів. Метою розробки є дослідження та програмна реалізація системи управління ідентифікацією та доступом до мережевих інформаційних ресурсів. Об’єктом дослідження є процес управління ідентифікацією та доступом до мережевих інформаційних ресурсів. Предметом дослідження є методи управління ідентифікацією та доступом до мережевих інформаційних ресурсів. In this final qualification work for the second (master's) level of higher education, software has been developed, which is intended for the identification and access management system for network information resources. The purpose of the development is the research and software implementation of the identification and access management system for network information resources. The object of the research is the process of managing identification and access to network information resources. The subject of the research is the methods of managing identification and access to network information resources.
Research and software implementation of the identification and access management system for network information resources
Keywords: комп’ютерна інженерія; ідентифікація; доступом; мережеві інформаційні ресурси; computer engineering; identificatio; access; network information resources