Організаційні аспекти обліку інвестицій у вищих навчальних закладах - Верига, Ю. А. (КНТУ, 2007)
Розглянуто облік операцій, пов’язаних з інвестиційною діяльністю та інноваційними програмами і проектами у вищих навчальних закладах. Сформульована точка зору автора відносно обліку витрат на інноваційні процеси в залежності від джерел фінансування. The account of operations, related to investment activity, innovative programs and projects in higher educational establishments is considered in the article. The point of view of author is formulated in relation to the account of charges on innovative projects depending on sourcings.
Keywords: інвестиційна діяльність; інноваційна діяльність; облік; звітність