Дослідження параметрів вхідного потоку банківської автоматизованої системи управління - Смірнов, О. А. (КНТУ, 2006)
Стаття присвячена дослідженню параметрів вхідного потоку банківської автоматизованої системи управління за допомогою теорії масового обслуговування. The article is devoted to research parameters an entrance stream of the bank automated control system with help the theory of mass service.
Keywords: банківська АСУ; теорія масового обслуговування; потік Пуассона