Фінансові активи як об’єкт бухгалтерського обліку: необхідність визначення та оцінка - Смірнова, І. В.; Карпов, М. О.; Smirnova, I. (ХКТЕІ, 2018)
Розкрито сутність фінансових активів, як об'єкта обліку порядок їх оцінки.
Financial assets as an object of accounting account:Necessity of definition and evaluation
Keywords: фінансові активи; оцінка активів; financial assets; asset valuation