Програмне забезпечення менеджеру задач для планування проєктів - Кривохижа, Віталій Юрійович; Kryvokhyzha, Vitalii (ЦНТУ, 2024)
У даній кваліфікаційній бакалаврській роботі розроблено програмне забезпечення, яке призначено для планування проєктів. Метою роботи є створення програмного забезпечення менеджеру задач для планування проєктів. Результат роботи – програмна реалізація системи для планування проєктів. В процесі роботи над реалізацією системи виконано дослідження існуючих методів, алгоритмів та програмних засобів. Розроблено та реалізовано власне програмне забезпечення, здійснено опис всіх його компонентів. Розроблено зручний інтерфейс користувача. Наведені інструкції по роботі з програмними засобами. Програма може використовуватися на ПЕОМ архітектури IBM PC з ОС Windows 10/11. Програму розроблено на мові програмування C# (C Sharp) з використанням платформи .NET Framework. This bachelor's qualification work presents the development of software designed for project planning. The aim of the work is to create software for task manager for project planning. The outcome of the work is the software implementation of a system for project planning. During the process of system implementation, research on existing methods, algorithms, and software tools was conducted. The development and implementation of proprietary software were carried out, and a description of all its components was provided. A user-friendly interface was developed, and instructions for working with the software tools were provided. The program can be used on IBM PC architecture computers with Windows 10/11 operating systems. The program was developed using the C# (C Sharp) programming language with the .NET Framework platform.
Software for Task Manager for Project Planning
Keywords: комп’ютерна інженерія; таск менеджер; система керування завданнями; графічний інтерфейс; інтерфейс користувача; computer engineering; task manager; task management system; graphical interface; user interface