Високошвидкісне формування порошкових матеріалів - Свяцький, В. В.; Скрипник, О. В. (Дніпро, 2019)
Авторами запропоновано спосіб вибухового штампування в якому з метою підвищення безпеки та збільшення економічної ефективності технологічного процесу за рахунок використання замість чутливих до зовнішніх впливів бризантних вибухових речовин стабільних газових компонентів.
Viscous form powder powders
Keywords: імпульсний метод; штампування; стискування газу; вибухові речовини; газогідрати