Етика та психологія ділового спілкування. Конспект лекцій - Яковенко, Р. В.; Yakovenko, R. (КІРУЕ, 2002)
Посібник містить короткий курс знань пов’язаних з етикою, етикетом, діловим спілкуванням, організацією бізнес-зустрічей. The manual contains a short course of knowledge related to ethics, etiquette, business communication, organization of business meetings.
Ethics and psychology of business communication
Keywords: етика; етикет; ділове спілкування; організація бізнес-зустрічей; ethics; etiquette; business communication; organization of business meetings