Механізація вирощування сої з удосконаленням зернозбирального комбайна - Мороз, Богдан Олександрович; Moroz, Bohdan (ЦНТУ, 2024)
Дипломна робота спрямована на підвищення ефективності виробництва бобів сої. Проведено аналіз технологічних особливостей вирощування культури та її підживлення в період вегетації. Виконано розробку технологічної карти вирощування заданої культури в умовах центрального регіону України, дотримання якої дозволить отримати заплановану урожайність культури. Досліджено вплив конструктивно–технологічних параметрів вентилятора системи очищення вимолоченого зерна на витрати потужності його рушія. The thesis is aimed at increasing the efficiency of soybean production. An analysis of the technological features of crop cultivation and its feeding during the growing season was carried out. A technological map of growing a given crop in the conditions of the central region of Ukraine was developed, compliance with which will allow obtaining the planned crop yield. The influence of the design and technological parameters of the threshed grain cleaning system fan on the power consumption of its engine was investigated.
Mekhanizatsiya vyroshchuvannya soyi z udoskonalennyam zernozbyralʹnoho kombayna
Keywords: соя; зернозбиральний комбайн; вентилятор очистки; потужність; soybean; combine harvester; cleaning fan; power