Конструювання, виробництво та експлуатація сільськогосподарських машин. Вип. 48 - (:unkn) unknown (ЦНТУ, 2018)
В збірнику викладені питання розрахунку і конструювання, удосконалення конструкцій, створення і дослідження нових робочих органів сільськогосподарських машин, засобів механізації, електрифікації та автоматизації сільськогосподарського машинобудування. Описані результати досліджень технологій виробництва, надійності та довговічності машин. Дані практичні рекомендації по використанню результатів досліджень і дослідно-конструкторських розробок в сільсько- господарській і інших галузях машинобудування. Збірник розрахований на наукових і інженерно-технічних робітників науково-дослідних інститутів, ВНЗ, конструкторських організацій і промислових підприємств.
Design, production and exploitation of agricultural machines
Keywords: збірник наукових праць; наукові праці; конструювання; сільськогосподарські машини