Порівняльна характеристика екологічної безпеки і економічної ефективності експлуатації мікроавтобусів на різних видах палива - Бевз, О. В.; Магопець, С. О.; Русских, В. В. (КНТУ, 2009)
В статті представлена порівняльна оцінка експлуатації мікроавтобусів сімейства БАЗ за критеріями екологічної безпеки в міських умовах при роботі на бензині і газовому паливі. In the article the comparative estimation of the use of petrol and gas fuel is presented on the example of minibuses of family of BAZ on the criteria of ecological safety in city terms.
Keywords: мікроавтобус; паливо; екологія; нафтовий газ; економічна ефективність