Організація вантажних автоперевезень. Практичні заняття - Аулін, В. В.; Голуб, Д. В. (ЦНТУ, 2021)
Методичні вказівки являють собою комплекс практичних робіт з застосуванням персонального комп’ютеру та програми Mathcad, який містить зміст, вступ, загальні вказівки до виконання практичних завдань, правила техніки безпеки при роботі в комп’ютерному класі, коротку теоретичну частину, основні завдання та приклад їх виконання, контрольні питання для самоперевірки, список рекомендованої літератури. В методичних вказівках розглянуто методи організації та управління транспортними процесами вантажних автомобільних перевезень, наведено принципи їх оптимізації та удосконалення.
Keywords: вантаж; розвізні маршрути; графік доставки; маршрутизація перевезень