Як зупинити вимирання Кіровоградщини - Яковенко, Р. В.; Yakovenko, R. (Кропивницький : сайт old.gre4ka.info, 2017)
Стаття розкриває тенденції демографічного руху Кіровоградської області, визначені деякі механізми боротьби з кризою. The article reveals the tendencies of the demographic movement of the Kirovohrad region, defines some mechanisms for combating the crisis.
How to stop the extinction of Kirovohrad region
Keywords: народжуваність; смертність; демографічне навантаження; демографічна політика; трудові ресурси; fertility; mortality; demographic load; demographic policy; labour resources