Стійкість виробничого плану тваринницького комплексу - Гамалій, В. Ф.; Ніколаєв, І. В.; Гамалий, В. Ф.; Николаев, И. В.; Gamaliy, V.; Nikolaiev, I. (ДонНУ, 2005)
У роботі розглядаються основні методи аналізу стійкості автоматичних систем, що можуть бути практично застосовувані для визначення стійкості виробничого плану тваринницького комплексу. В работе рассматриваются основные методы анализа устойчивости автоматических систем, которые могут быть практически применимы для определения устойчивости производственного плана животноводческого комплекса. The article considers the main methods of analysis of the automatic systems stability, which can be practically applied to determine the stability of the cattle-breeding complex production plan.
Устойчивость производственного плана животноводческого комплекса
The stability of the cattle-breeding complex production plan
Keywords: тваринницький комплекс; виробничо-збутова система; управління; модель; стійкість; животноводческий комплекс; производственно-сбытовая система; управление; устойчивость; cattle-breeding complex; production and marketing system; management; model; stability