Мотивація продуктивної праці в бюджетній сфері України - Яковенко, Р. В.; Yakovenko, R.; Мішура, О. В.; Mishura, O. (Кіровоград : „Поліграф-сервіс”, 2013)
У статті визначаються пріоритети мотивації працівників бюджетної сфери України в умовах суперечливого цивілізаційного поступу. The article defines the priorities of motivation of employees of the budget sphere of Ukraine in the conditions of contradictory civilization advancement.
Motivation of productive labor in the budgetary sphere of Ukraine
Keywords: мотивація; мотиви; заробітна плата; найманий працівник; статусна мотивація; motivation; motives; salary; hired employee; status motivation