Облік дебіторської заборгованості з позиції концепції збереження капіталу - Кияшко, О. М.; Kyyashko, O. (КНТУ, 2009)
У статті проаналізовано стан дебіторської заборгованості з часів перехідного періоду до ринкових відносин. Внесено зауваження щодо упущення концепцій капіталу та його збереження у затверджених П(С)БО. Запропоновано ведення обліку заборгованості дебіторів з врахуванням концепцій збереження капіталу. Summary: article has analysis position bill receivable from transitional epoch till market relationship. Observed omission introduction of capital’s conception and it’s conservation in national accounting standards. Introduced an improvement to take stock of bill receivable from the position of conception conservation capital.
Account of bill receivable from the position of conception conservation capital
Keywords: дебіторська заборгованість; принцип нарахування і відповідності доходів і витрат; концепція збереження капіталу