Основні напрями ефективного використання оборотного активу сільськогосподарського підприємства - Фрунза, С. А.; Макарицька, Н. М. (ЦНТУ, 2017)
У статті досліджено теоретичні аспекти сутності категорії "оборотні активи", особливості формування та використання оборотних активів сільськогосподарського підприємства. Розглянуто підходи до управління оборотних активів на підприємстві, а також запропоновані напрями ефективного фінансування та використання оборотного активу.
Keywords: механізм управління оборотними активами; оборотні активи; оборотні засоби; оборотні кошти; оборотний капітал