Потенціал соціальної відповідальності інноваційного підприємництва - Яковенко, Р. В.; Yakovenko, R. (Тусовка, 2020)
У статті визначено механізм та глибину впливу інноваційного підприємництва на демографічні процеси, здійснено пошук шляхів його оптимізації. The article outlines the mechanism and depth of the impact of innovative entrepreneurship on the demographic processes, carried finding ways to optimize it.
The potential of of innovative entrepreneurship
Keywords: соціальна відповідальність; чисельність населення; постіндустріальне суспільство; інноваційне підприємництво; демографічний потенціал; крива виробничих можливостей; social responsibility; population; post-industrial society; innovative entrepreneurship; demographic potential; production possibilities curve