Трактори та автомобілі. Практичні заняття - Красота, М. В.; Магопець, С. О.; Кулєшков, Ю. В.; Шепеленко, І. В.; Бевз, О. В.; Осін, Р. А.; Руденко, Т. В. (ЦНТУ, 2024)
В навчально-методичному виданні представлені практичні заняття з конструкції двигунів тракторів і автомобілів. Кожне практичне заняття має ввідні пояснення, що містять мету, наглядні навчальні і допоміжні матеріали, коротке викладення теоретичного матеріалу і контрольні запитання для самоперевірки. Начально-методичне видання представляє собою керівництво для виконання практичних занять по дисципліні «Трактори і автомобілі» і містить необхідний теоретичний матеріал і практичні завдання для їх виконання. Призначено для здобувачів вищої освіти, які навчаються за спеціальністю 201 «Агрономія».
Keywords: трактор; автомобіль; двигун; трансмісія; практичні заняття