Дослідження та програмна реалізація системи ідентифікації професійних знань операторів автоматизованих систем управління - Гордієнко, Ю. (ЦНТУ, 2024)
Методи дослідження базуються на методах теорії комп’ютерного тестування, методах математичної статистики, методах розробки програмного забезпечення. Результат роботи – програмна реалізація системи ідентифікації професійних знань операторів автоматизованих систем управління. В процесі роботи над програмною моделлю виконано аналіз існуючих апаратних та програмних засобів. В повній мірі описані всі компоненти розробленого програмного забезпечення.
Keywords: комп’ютерна інженерія; промислова безпека; комп'ютерне навчання