Державна інвестиційна політика: сутність, цілі та завдання - Гриценко, Л. Л.; Hrytsenko, L. (КНТУ, 2012)
Розкрито сутність та значення державної інвестиційної політики для забезпечення соціально-економічного розвитку в країні, виділено базовий склад її елементів та функції. Здійснено структурну декомпозицію цілей та завдань державної інвестиційної політики в сучасних умовах. The essence and importance of state investment policy in assurance of country social and economic development are described. Its basic elements and functions are developed. The decomposition of goals and objectives of the state investment policy in modern conditions is realized.
State investment policy: essence, goals and objectives
Keywords: інвестиції; інвестиційна політика; державна інвестиційна політика; держава