Екологічна антиреклама і її вплив на розвиток краю - Топольний, Ф. П.; Гелевера, О. Ф.; Topolniy, F.; Helevera, O. (ВНТУ, 2017)
В останні роки набирають популярності різні екскурсії, туристичні подорожі. У нашій країні важливість такого напрямку бізнесу ще навіть не усвідомлена. Лише у західних областях, які географічно і ментально більш наближені до цивілізованого світу, туристичній галузі приділяють більше уваги. Приїжджій людині у тих краях, а особливо країнах, прямо на вокзалі або у готелі пропонують різну літературу на туристично-рекреаційну тематику, інколи навіть безкоштовно, або за символічну плату.
Keywords: екологічна антиреклама; рекламна продукція; висококваліфіковані кадри