Програмне забезпечення системи автоматизованого резервного копіювання даних - Яценко, Владислав Олександрович; Yatsenko, Vladyslav (ЦНТУ, 2025)
В даній випускній кваліфікаційній роботі за першим (бакалаврським) рівнем вищої освіти розроблено програмне забезпечення, яке призначено для системи автоматизованого резервного копіювання даних. Метою розробки є програмне забезпечення системи автоматизованого резервного копіювання даних. Результат роботи – програмна реалізація системи автоматизованого резервного копіювання даних. В процесі роботи над програмною моделлю виконано аналіз існуючих апаратних та програмних засобів. В повній мірі описані всі компоненти розробленого програмного забезпечення. Розроблено зручний інтерфейс користувача. Наведені інструкції по роботі з програмними засобами. Програма може використовуватися на ПЕОМ з ОС Windows 10/11. Програму розроблено в середовищі Visual C#. In this final qualification work for the first (bachelor's) level of higher education, software has been developed, which is intended for an automated data backup system. The purpose of the development is software for an automated data backup system. The result of the work is a software implementation of an automated data backup system. In the process of working on the software model, an analysis of existing hardware and software was performed. All components of the developed software are fully described. A convenient user interface has been developed. Instructions for working with the software are provided. The program can be used on a PC with Windows 10/11. The program was developed in the Visual C# environment.
Software for an automated data backup system
Keywords: комп’ютерна інженерія; резервне копіювання даних; computer engineering; data backup