Випускна кваліфікаційна робота. Публічне управління та адміністрування - Левченко, О. М.; Левченко, А. О.; Сторожук, О. В.; Рябоволик, Т. Ф. (ЦНТУ, 2020)
Методичні вказівки визначають мету, завдання, тематику, організаційні аспекти написання та захисту випускних кваліфікаційних робіт для здобувачів вищої освіти спеціальності 281 «Публічне управління та адміністрування».