Програмне забезпечення системи спеціалізованих внутрішніх міжсегментних мережних екранів ISFW - Середа, Олексій Вікторович; Sereda, Oleksii (ЦНТУ, 2025)
В даній випускній кваліфікаційній роботі за першим (бакалаврським) рівнем вищої освіти розроблено програмне забезпечення, яке призначено для системи спеціалізованих внутрішніх міжсегментних мережних екранів ISFW. Метою розробки є програмне забезпечення системи спеціалізованих внутрішніх міжсегментних мережних екранів ISFW. Результат роботи – програмна реалізація системи спеціалізованих внутрішніх міжсегментних мережних екранів ISFW. В процесі роботи над програмною моделлю виконано аналіз існуючих апаратних та програмних засобів. В повній мірі описані всі компоненти розробленого програмного забезпечення. Розроблено зручний інтерфейс користувача. Наведені інструкції по роботі з програмними засобами. Програма може використовуватися на ПЕОМ з ОС Windows 10/11. Програму розроблено в середовищі Visual C++. In this final qualification work for the first (bachelor's) level of higher education, software has been developed, which is intended for the ISFW specialized internal intersegment firewall system. The purpose of the development is the software for the ISFW specialized internal intersegment firewall system. The result of the work is the software implementation of the ISFW specialized internal intersegment firewall system. In the process of working on the software model, an analysis of existing hardware and software was performed. All components of the developed software are fully described. A convenient user interface has been developed. Instructions for working with software are provided. The program can be used on a PC with Windows 10/11 OS. The program was developed in the Visual C++ environment.
Software for the ISFW specialized internal intersegment firewall system
Keywords: комп’ютерна інженерія; ISFW; computer engineering