Демографічні аспекти економічної діяльності домогосподарств - Яковенко, Р. В.; Yakovenko, R. (Кропивницький : Ексклюзив-Систем, 2017)
У тезах визначено відмінності між категоріями „сім’я” та „домогосподарство”, визначено рівень демографічної участі різних видів домогосподарств. The theses identify the differences between the categories "family" and "household", and the degree of demographic participation of different types of households is determined.
Demographic aspects of the household economic activity
Keywords: домогосподарство; сім’я; демографічні процеси; стать; чисельність населення; відтворення; household; family; demographic processes; sex; population; reproduction