Взаємозв’язок конкурентної стратегії із персоналстратегією як реалізація конкурентних переваг - Романюк, Л. М.; Давидов, Г. М.; Romanuk, L.; Davydov, G. (КНТУ, 2011)
У статті зазначено необхідність забезпечення взаємозв’язку конкурентної стратегії підприємства із персонал-стратегією. Проведено аналіз сутності конкурентних стратегій та розроблено матрицю взаємозв’язку персонал-стратегії та конкурентних стратегій. The ensuring of interconnection between competitive and personnel strategies is very important as it is the main factor of successful functioning of the enterprise.
The connection between competitive and personnel strategies as a realization of competitive advantages.
Keywords: персонал; підприємство; стратегія; конкурентна перевага; взаємозв’язок