Система керування сушіння обкотишів з розробкою візуалізації технологічного процесу - Возносіменко, Матвій Анатолійович; Voznosimenko, Matvii (ЦНТУ, 2024)
Створення візуалізаційної системи для управління процесом сушіння обкоту є актуальним завданням, яке допоможе підвищити якість продукції та зробить роботу працівників ефективнішою. Сreating a visualization system for process management drying of rolling stock is an urgent task that will help to improve quality products and will make the work of employees more efficient.
Control system for drying rolls with development of process visualisation
Keywords: система автоматичного керування; сушіння; обкотиші; automatic control system; roll up